Gremlins 3 komt er aan

Gremlins

Eind vorig jaar draaide Gremlins weer in de bioscoop. De film was in 1984 al een groot succes en bracht in totaal ruim $153 miljoen op. Het tweede deel, dat volgde in 1990, deed het een stuk minder. Inmiddels wordt er al heel wat jaren gesproken over een derde deel. Chris Columbus, schrijver van het origineel, is er druk mee bezig de film van de grond te krijgen.

Columbus heeft inmiddels al aangegeven dat het niet zal gaan om een sequel, maar om een reboot. Acteur Zach Galligan, uit de eerste twee delen, liet begin van dit jaar al vallen dat de iconische Gizmo zou terugkeren. Columbus laat minder specificaties los over het project, maar liet in een interview wel dit weten.

Gremlins we are actively talking about that. So that’s what I am working on with my production company 1492 Pictures. It will almost definitely be a reboot.

Hiermee wijkt Columbus wel af van wat hij in eerdere interviews heeft gezegd, dat het script voor de nieuwe Gremlins al klaar was en dat de film een stuk duisterder zou worden. Het is niet duidelijk of Columbus zelf het derde deel gaat schrijven of dat hij in gesprek is met andere schrijvers. We wachten geduldig af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.