Resident Evil als televisieserie

Resident Evil: The Final Chapter betekende niet direct het einde van de reeks. Kort na het verschijnen van de film werd een reboot aangekondigd, maar daar lijkt de studio nu op terug te komen. Volgens Martin Moskowicz, de grote baas van productiemaatschappij Constantin, zijn er plannen voor een televisieserie. In een interview met Variety gaf Moskowicz het volgende aan.

The main thing is to get it right creatively so people don’t think it’s more of the same. That’s what it’s all about these days, a fresh, different approach.

Zombies doen het de laatste jaren goed op het kleine scherm, hoewel de kijkcijfers van The Walking Dead de laatste tijd alleen maar omlaag gaan. Wie de serie gaat ontwikkelen en regisseren is nog niet bekend. Paul W.S. Anderson, die meerdere Resident Evil films heeft geregiseerd, is momenteel druk bezig aan de film Monster Hunter. Niet geheel toevallig speelt zijn vrouw, actrice Milla Jovovich, hierin de hoofdrol. Jovovich speelde ook in alle Resident Evil films. Een serie zou het originele spel wellicht beter kunnen benaderen dan de bombastische films van Anderson.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.