Aankondiging trailer Blade Runner 2049

De promotie van de nieuwe Blade Runner 2049 begint nu echt op gang te komen. Afgelopen week zijn er twee posters vrijgegeven met daarop de belangrijkste characters uit de film. Op de eerste poster staat Rick Deckard (Harrison Ford), een voormalig Blade Runner die al dertig jaar wordt vermist. Op de tweede zien we Officer K (Ryan Gosling), die werkt voor de LAPD. Hij ontdekt een groot geheim dat de huidige maatschappij in chaos kan storten. Die ontdekking leidt hem ook naar Rick Deckard.

In Blade Runner uit 1982 speelde Harrison Ford al de rol van Rick Deckard. De originele film is uit handen van Ridley Scott. In 2019 wordt Deckard ingezet om een paar op hol geslagen replicants op te sporen. Deze androïden worden aangevoerd door Roy Batty (Rutger Hauer), die op zoek is naar zijn maker.

In Blade Runner 2049 laat regisseur Denis Villeneuve de twee Blade Runners met elkaar in contact komen, maar verder is er nog weinig bekend van het verhaal. Verder zijn er nog twee teasers vrijgegeven, die aankondigen dat de trailer op maandag 8 mei online komt. Blade Runner 2049 draait vanaf 5 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.