Achter de schermen bij Terminator 6

We zijn eigenlijk nog maar net hersteld van het debacle dat Terminator: Genisys heet. Dat James Cameron voor het zesde deel weer van de partij is, net als Linda Hamilton, geeft wat hoop, maar men moet van zeer goede huize komen om hier nog wat van te kunnen maken.

Vandaag is er een video vrijgegeven dat gemaakt is voor het Hongaarse Filmfonds waarin we glimpen zien van misschien wel het laatste Terminator deel. Zo zien we Schwarzenegger o.a. in burgerkostuum en zelfs met hond, maar we zien ook Hamilton in militair outfit, wat direct associaties legt met het laatste deel waarin zij schitterde, Terminator 2. Ook zien we een van de producenten, Andrew Vajna, die onlangs helaas is overleden en regisseur Tim Miller die wat dingen vertelt over hoe fijn filmen het wel niet is in Boedapest.

Het is een groot promofilmpje voor het Hongaarse Filmfonds, maar we er wel wat zaken uit kunnen opmaken. Waar het uiteindelijk om  draait is dat wij hopen dat dit ook maar ergens in de buurt komt van de eerste twee Terminator-films. Terminator 6 moet nochtans een direct vervolg op Judgment Day zijn.

De productie is blijkbaar flink opgeschoten dus we zullen binnenkort wel meer nieuws en wellicht beelden krijgen. We zullen zien, fingers crossed..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.