Al bijgekomen van Star Wars: The Last Jedi? Hier is Solo: A Star Wars Story!

Nu zijn we allemaal nog aan het bijkomen van de laatste Star Wars film, The Last Jedi. De film die door sommige wordt gezien als een nieuwe en frisse blik op het Star Wars universum. Vooral de mensen van Disney dan want de fans denken er heel verschillend over.
Toch kunnen wij het niet eens laten bezinken want de volgende Star Wars film komt er alweer aan! Dit keer is het de beurt aan een andere stand alone Star Wars film: Solo: A Star Wars Story. Net als Rogue One is dit een film die wel inhaakt op de bekende Star Wars verhalen maar ook geheel op zichzelf zal staan. Maar een film helemaal geweid aan een jonge Han Solo? We zullen nog moeten zien hoe dit gaat uitpakken maar vannacht kregen wij bij de Super Bowl al een eerste korte trailer te zien en… het ziet er anders uit dan wij misschien hadden verwacht. Niet dat dat een slecht ding hoeft te zijn natuurlijk.

Zoals al gezegd, dit gaat over een jonge Han Solo en dat gaat toch lastig worden om te verkopen. Harrison Ford heeft van Han Solo zo’n iconisch personage gemaakt dat de relatief onbekende Alden Ehrenreich wel in een onmogelijk positie zit om dit te kunnen evenaren. Ik ken de man eigenlijk alleen van zijn kleine rollen in Stoker uit 2013 en Twixt uit 2012 van Francis Ford Coppola en ik kan nou niet echt zeggen dat ik er van onder de indruk was. Maar goed, de films zijn alweer wat jaartjes oud en wellicht heeft hij zich meer ontwikkeld in die tussentijd. De Super Bowl trailer laat echter weinig van hem zien, maar ach, het duurt ook maar 30 seconden. Wat wil je met de uitzendrechten van 5 miljoen Dollar per 30 seconden?!

Nog maar een paar uur erna verscheen er een tweede trailer en… het beeld wat wij krijgen van Han Solo is nog altijd niet erg positief. Wij krijgen wel iets meer te zien maar echt likeable word Han niet. Verder krijgen wij wel meer zicht op het karakter Qi’Ra gespeeld door Emilia Clarke uit Game of Thrones en op de veelzijdige Donald Glover als Lando Calrissian. Over het algemeen laten de trailers te weinig zien om echt warm van te worden maar Disney kennende zullen zij dit snel aanpassen en binnenkort nieuwe trailers uitbrengen. Solo: A Star Wars Story komt tenslotte alweer uit in mei! Nog maar drie maandjes wachten!

Wat denken jullie over deze move van Disney? Zitten jullie te wachten op de film nu je de trailer hebt gezien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.