Alita schittert in tweede trailer

Het eind van dit jaar wordt afgesloten met een film waar ik persoonlijk al jaren naar uitkijk, Alita: Battle Angel. Het gaat er nu echt van komen. Regisseur Robert Rodriguez (Sin City) en producent James Cameron (Terminator, Titanic) hebben er een visueel spektakel van gemaakt.

20th Century Fox heeft afgelopen week de nieuwe trailer vrijgegeven en het ziet er prachtig uit. Het ziet er naar uit dat de film de verhaallijn volgt uit de eerste twee manga’s van Yukito Kishiro en de OVA. Actrice Rosa Salazar speelt de rol van Alita, maar verder zien we ook Christoph Waltz, Michelle Rodriguez, Jennifer Connelly en Ed Skrein.

Battle Angel Alita speelt zich af in de toekomst en gaat over een cyborg meisje (Salazar), dat gevonden wordt op een vuilnisbelt door Dr. Dyson Ido (Waltz). Een groot gedeelte van haar lichaam is vernietigd, maar haar brein is nog intact. Ido weet haar op te knappen en noemt haar Alita. Ze is haar geheugen kwijt, maar samen met Ido gaat ze op zoek naar haar mysterieuze verleden.

De laatste tijd zijn manga en anime verfilmingen niet zo goed ontvangen, maar ik hoop dat Alita: Battle Angel hier verandering in gaat brengen. Aan de regisseur en producent zal het in ieder geval niet liggen. Vanaf 20 december draait Alita: Battle Angel in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.