Allereerste reacties Suspiria remake!

Eind vorig jaar werd bekend dat regisseur Luca Guadagnino (Call Me by Your Name) klaar is met de opnames van zijn remake van de iconische horrorfilm Suspiria van Dario Argento. Daarna bleef het heel lang stil, tot afgelopen week…

Eerder werd al bekend dat Dakota Johnson de hoofdrol op zich neemt en Chloë Grace Moretz, Tilda Swinton en Mia Goth ook rollen hebben. Bijzondere leden van de cast zijn Jessica Harper, die in het origineel de hoofdrol speelde en Nederlandse actrice Renée Soutendijk. Het bericht dat de film 145 minuten zal gaan duren werd door veel fans goed ontvangen.

Toen was daar ineens een grote onthulling op CinemaCon deze week. Niet alleen de eerste poster is onthuld, bezoekers kregen ook een gedeelte van de film te zien. Uit eerste reacties op Twitter blijkt dat de film een flinke dosis zeer grafische body-horror bevat. In een scène wordt iemand door middel van telekinese bestuurt en daarna in stukken gescheurd. Verder werd ook verteld dat de film een jaren 70 sepia-toon heeft en dus niet zo kleurrijk is als de originele film. Er circuleren ook foto’s op internet, maar het is niet zeker of het hier gaat om fan-art of officiële beelden. De film is niet in Freiburg im Breisgau en München gefilmd zoals het origineel, maar in Hongarije en Berlijn.

De film zal in de herfst van 2018 worden uitgebracht door Amazon Studios and K Period Media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.