Amityville: The Awakening gratis te streamen

Amityville Awakening

Het gebeurt niet vaak dat je iets gratis krijgt, maar The Weinstein Company en Blumhouse gaan daar verandering in brengen. De film Amityville: The Awakening is al verschillende keren uitgesteld en heeft heel wat jaren stof liggen vangen op de plank. Binnenkort kunnen we de film gratis kijken.

Dit nieuwe deel uit de Amityville reeks zal tussen 12 oktober en 18 november gratis te streamen zijn op Google Play. In de Verenigde Staten krijgt de film nog wel een gelimiteerde bioscooprelease op 28 oktober. We weten nog niet hoe de film in Nederland wordt uitgebracht.

De opnames van de film zijn al halverwege 2014 afgerond, waarna de film in 2015 uitgebracht zou moeten worden in de bioscoop. Om verschillende redenen is de release van de film steeds opgeschoven. Dat moet erg frustrerend zijn voor regisseur Franck Khalfoun. Hoofdrollen worden vertolkt door Jennifer Jason Leigh (The Hatefull Eight), Bella Thorne (Scream: TV Series), Thomas Mann (Kong: Skull Island) en Kurtwood Smith (Robocop).

De eerste Amityville Horror kwam uit in 1979 en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jay Anson, dat werd uitgegeven als een waargebeurd verhaal op de bovennatuurlijke verklaringen van de familie Lutz. In het origineel speelde James Brolin (Westworld) en Margot Kidder (Superman) de hoofdrol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.