Ant-Man is groots in nieuwe trailer

Ant-Man

Mocht je Avengers: Infinity War nog niet hebben gezien, dan zou ik zo snel mogelijk een kaartje gaan halen. De film doet het erg goed in de bioscoop en krijgt ook uitstekende recensies. Toch kijk ik graag vooruit naar nieuwe Marvel releases, zoals Deadpool 2, Venom en Ant-Man and the Wasp, waarvan vandaag een nieuwe trailer is verschenen.

De film speelt zich af na Captain America: Civil War. Scott Lang (Paul Rudd) keert terug naar huis en neem de zorg voor zijn dochtertje weer op zich. Hij wordt alleen weer benaderd door Hank Pym (Michael Douglas) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly), die Scott nodig hebben in hun zoektocht naar Janet van Dyne (Michelle Pfeifer). In het eerste deel is te zien dat de vrouw van Hank Pym is opgelost in het Quantum Realm. Het is de vraag of het hen lukt, want beelden van Michelle Pfeifer ontbreken in de trailer.

Ondertussen komen ze allerlei andere figuren tegen uit het Marvel-universum, zoals de crimineel Sonny Burch (Walton Goggins) en Ghost (Hannah John-Kamen). Ook zien we Bill Foster (Laurence Fishburne), die beter bekend is als Black Goliath. De trailer zit vol met actie en humor. Net als in Captain America: Civil War transformeert Scott Lang niet alleen in zijn kleine alter ego Ant-Man, maar ook in de enorme Giant-Man.

Ant-Man and the Wasp draait vanaf 18 juli in de Nederlandse bioscopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.