Avatar in de wachtkamer

Met enige regelmaat plaatsen we een update over Avatar. Het zag er lange tijd naar uit dat het tweede deel eind 2020 zou verschijnen. Walt Disney Pictures heeft nu bekend gemaakt dat Avatar 2 pas op 17 december 2021 in de bioscoop zal verschijnen. Voor fans die al die tijd op een vervolg zitten te wachten is dit een teleurstelling.

Hetzelfde geldt voor de andere vervolgen. Avatar 3 is twee jaar verschoven, van 17 december 2021 tot 22 december 2023. Avatar 4 zal twee jaar later in première gaan op 19 december 2025 en Avatar 5 zal pas op 17 december 2027. De films moeten dan ook nog eens succesvol zijn. De exacte redenen voor het verschuiven van de releasedata is niet gegeven.

Voor wat betreft de cast veranderd er niets. In de vervolgen zijn nog steeds Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, Dileep Rao, Stephen Lang en Sigourney Weaver te zien. Daarnaast doen in de nieuwe delen ook Kate Winslet, Cliff Curtis, Oona Chaplin en Michelle Yeoh mee.

Visueel zal de film weer een pareltje zijn met de laatste snufjes technologie op filmgebied. Dat kun je wel verwachten van James Cameron, maar zit het publiek na meer dan 10 jaar nog te wachten op de blauwe wezens van Pandora?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.