Blair Witch Project wordt misschien een serie

Blair Witch
De Blair Witch film uit 2016 was nou niet een groot succes en kon zeker niet tippen aan de suspense van The Blair Witch Project uit 1999. Onlangs was co-regisseur van het origineel, Eduardo Sanchez, uitgenodigd voor de podcast van Diminishing Returns. Hier onthulde hij dat nog niet afgelopen is met de Blair Witch.

Tijdens het interview liet Sanchez niet het achterste van zijn tong zien en draaide een beetje om de brei heen.

Well, you know, I can’t really discuss. I think that the idea of a Blair Witch anthology has always been very – just a really interesting thing. You’re close. You’re in the ballpark. You know, and I think it might be one of those things that might be – you know – the more you think about it, you’re like, ‘That might be the perfect… a TV show.’ You know? So, we’ll see what happens, but I think that’s the next big thing for Blair Witch. Probably TV.

Het is maar de vraag of Sanchez betrokken gaat worden bij het project. Hij is niet meer in bezit van de rechten, die liggen bij Lionsgate. Ondanks het tegenvallende aantal bioscoopbezoekers heeft Blair Witch wel geld opgebracht, maar niet genoeg om nog een nieuwe film te produceren. Zou een televisieserie dan niet een logische stap in de evolutie van de Blair Witch franchise zijn?

Een gedachte over “Blair Witch Project wordt misschien een serie”

  1. Wordt er nou echt van alles een serie gemaakt? We leven in een tijd van superheldenfilms en om dat wat in balans te brengen tv-series, maar ook daar begint de originaliteit op te raken, blijkt zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.