Bloederige Mortal Kombat film

Er zijn al genoeg gamers die inmiddels blaren op hun vingers hebben van de nieuwe Mortal Kombat 11. De game verscheen in mei en toen werd ook bekend gemaakt dat de pre-productie van start is gegaan voor de nieuwe film.

Scenarist Greg Russo heeft bevestigd dat het geen zoetsappige gameverfilming gaat worden, maar dat de film net zo bloederig en gewelddadig gaat worden als de beruchte game-franchise. Op Twitter liet hij het volgende weten.

Since it’s already been stated by other members of the team, I’m gonna put this one to bed. MK WILL be R-Rated and for the first time EVER, FATALITIES will FINALLY be on the big screen (and no I’m not gonna say which ones) You’ll just have to wait for the movie & see!!! 😉

In 1995 verscheen de eerste Mortal Kombat, die redelijk snel werd gevolgd in 1997 door Mortal Kombat: Annihilation in 1997. De personages kwam goed uit de verf, maar de fans mistte de gruwelijke fatalities en daar draait het bij Mortal Kombat toch eigenlijk om.

De pre-productie is dus in volle gang. Afgelopen week werd ook bekend at Joe Taslim (The Raid) de rol van Sub-Zero op zich gaat nemen. De opnames moeten later dit jaar beginnen, maar de film zal pas begin 2021 te zien zijn in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.