Bob ‘Deadpool’ Ross in nieuwe trailer

Deadpool 2

Het is de makers van Deadpool 2 weer gelukt om zeer origineel uit de hoek te komen. Afgelopen week verscheen er al een leuke poster er nu is er dan ook de nieuwe teaser met een dikke knipoog naar de schilder Bob Ross.

In Getting Wet on Wet with Deadpool 2 zien we Ryan Reynolds terug als Deadpool. Hij neemt het programma The Joy of Painting with Bob Ross op de hak en laat ondertussen ook wat beelden zien van Deadpool 2. Niet iedereen zal bekend zijn met de schilder Bob Ross, die van 1982 tot 1993 verschillende landschapschilderijen maakte op televisie en dat maakt deze trailer juist zo leuk. Ik denk dat we weer genoeg onzin kunnen verwachten in de tweede Deadpool film. We moeten er nog even op wachten, maar de eerste lachsalvo´s zijn er al.

Deadpool 2 wordt geregiseerd door David Leitch. Naast Ryan Reynolds zien we in ieder geval Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand), Vanessa (Morena Baccarin) en Weasel (T.J. Miller) terugkomen in de film. Josh Brolin speelt de rol van Cable en Zazie Beetz maakt haar opkomst als Domino. Als alles volgens planning gaat, zien we Deadpool 2 op 31 mei 2018 in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.