Bruce Campbell ziet een jongere Ash wel zitten

Nadat Bruce Campbell heeft aangekondigd de kettingzaag definitef aan de wilgen te hangen is het stil rondom het Evil Dead universum. Campbell zal zijn stem nog verlenen aan een of andere videogame, maar dat is het dan wel zo’n beetje. In gesprek met EW sprak hij vrijuit over zijn openheid om de toorts door te geven aan een jongere acteur. Dit is wat hij er precies over te zeggen had:

“I’d be perfectly fine if they find some young Ash, do some new incarnation, let some other poor bastard get covered in blood. It’s all good.”

Hij voegde daaraan toe:

“I hope there are very many variations of Evil Dead. You’ve got the leftover characters from the series, you’ve got the characters from the remake that we did a few years ago. You can intersect universes.”

Niet helemaal waar wij als Evil Dead fans op zitten te hopen. Dat er vroeg of laat een vervolg of sequel of wat dan ook gaat komen lijkt onvermijdelijk, maar dan liever doorgaan waar de remake is opgehouden, want wat de rest betreft, zonder de echte Ash is het gedoemd te mislukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.