Captain Marvel krijgt trailer en poster

Marvel heeft de eerste trailer en poster van Captain Marvel online gezet! De film belooft een mooie opzet te worden naar de vierde Avengers film. Captain Marvel stort neer op aarde. De noodlanding is in een videotheek, waarmee het duidelijk is dat de film zich afspeelt in het verleden. Ergens in de jaren 90 om precies te zijn.

De trailer is zorgvuldig opgebouwd met bombastische filmmuziek. Verder laat de trailer nog weinig zien van het verhaal. We zien Captain Marvel (Brie Larson) en een jonge Nick Fury (Samuel L. Jackson). De aarde is het doelwit van een intergalactische oorlog. Verder flitsen Clark Gregg voorbij, die we eerder zagen in The Avengers en de spin-off serie Agents of S.H.I.E.L.D. en Jude Law. Regie van de nieuwste Marvel productie is in handen van Anna Boden en Ryan Fleck.

De trailer laat vooral beelden zien van Captain Marvel en flitsen van haar leven op aarde als Carol Danvers. Samen met Nick Fury raakt ze betrokken bij een strijd tussen twee buitenaardse rassen, de Kree en de Skrulls. Kan Captain Marvel haar krachten inzetten om de aarde te beschermen en is ze straks klaar voor haar strijd met Thanos.

Marvel hanteert altijd een strakke planning, dus kunnen we de film vanaf 6 maart 2019 in de bioscoop verwachten. Geniet ondertussen van onderstaande trailer en poster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.