Child’s Play vs Toy Story

Op 21 juni is het zover, dan komt de nieuwe Child’s Play uit in de Verenigde Staten. Op dezelfde datum verschijnt ook Pixar’s Toy Story 4. De makers van Child’s Play hebben de afgelopen maanden al meerdere keren beide films aan elkaar gelinkt, maar dat pakt niet goed uit voor de personages uit Toy Story.

Chucky (stem van Mark Hamill) rekent op gewelddadige wijze af met de bekende figuren uit de Toy Story franchise. Eerst sheriff Woody (stem van Tom Hanks, toen Slinky (stem van Blake Clark) en nu is Buzz Lightyear (stem van Tim Allen) aan de beurt. Gaan er nog meer slachtoffers vallen?

Vanuit de makers van Toy Story is nog geen reactie gekomen, maar hopelijk zien ze de humor er wel van in. De verwachting is dat Toy Story voor wat betreft de release in de bioscoop weinig last zal hebben van Child’s Play en dat Toy Story 4 een stuk meer zal opbrengen. We zijn benieuwd of Pixar na de première alsnog een reactie zal geven.

In Nederland worden de films niet gelijk uitgebracht. Child’s Play draait al vanaf 20 juni in de bioscoop, Toy Story 4 volgt een week later. Geniet hieronder van de posters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.