Chris Rock produceert nieuwe Saw-film

Het is echt waar… komiek Chris Rock gaat een nieuwe Saw-film produceren en die moet volgend jaar al uitkomen.

De film zal worden geregisseerd door Saw-veteraan Darren Lynn Bousman, die de tweede, derde en vierde film in de originele serie maakte. Lionsgate gaat de film produceren. Zij zeiden het volgende over het project:

“Toen Chris Rock naar ons toekwam en zijn fantastische visie beschreef die de wereld van de beruchte Jigsaw Killer opnieuw verbeeldt, waren we all-in,” aldus de voorzitter van Lionsgate, Joe Drake (via TheHollywoodReporter). “Saw is een van de best scorende horror-franchises aller tijden en het is een van de meest succesvolle filmseries van Lionsgate. Deze aankomende film zal nog net zo mindbending en intens zijn als alle voorgaande Saw-films. Chris bedacht dit idee en het zal een volledig eerbetoon zijn voor de nalatenschap van het materiaal terwijl het merk nieuw leven wordt ingeblazen met zijn humor, creatieve visie en passie voor deze klassieke horrorfranchise.”

Het idee van de combi Saw/Chris Rock is even wennen. Vreemd is ook dat een reboot geregisseerd gaat worden door iemand die al drie Saw-films op zijn conto heeft staan. In hoeverre spreken we dan nog van een nieuw begin? Of Tobin Bell weer van de partij gaat zijn is niet bekend, maar met de info die we nu hebben zal het ons niet verbazen als ook hij weer van de partij is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.