CineMember: voor de betere (arthouse) genrefilm

VOD platforms zijn hot. Netflix en in mindere mate Videoland kennen we natuurlijk allemaal, maar voor de horrorliefhebber zijn daar sinds kort Horrify en Fear Unlimited bij gekomen. Een aangename toevoeging want Netflix heeft niet bijzonder veel horror te bieden. Horrify, Fear Unlimited en Videoland zijn niet de enige aanbieders van VOD in Nederland. We hebben namelijk ook CineMember, een dienst die zich op Arthouse richt.

Arthouse is gelukkig niet enkel kostuum- of Franse drama’s. Arthouse is ook horror, cult, thriller of actie. En daar heeft CineMember ook genoeg van te bieden. Films als Drive, Pan’s Labyrinth, A Girl Walks Home Alone at Night, Byzantium, Funny Games, Holy Motors en Howl’s Moving Castle maken bijvoorbeeld deel uit van CineMembers catalogus. En elke week worden er nieuwe titels toegevoegd.

Kijk zelf eens op de site van CineMember en ontdek zelf welke genrefilms zij te bieden hebben. It’s Only a Movie zal op zijn tijd een recensie plaatsen van films die CineMember te bieden heeft, dus hou zeker It’s Only a Movie in de gaten voor aankomende CineMember-recensies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.