Comic Con Amsterdam (1 en 2 september 2018)

In de RAI wordt ook dit jaar een Comic Con gehouden. Op 1 en 2 september kan pop culture beminnend Nederland haar hart weer ophalen bij acteurs uit hun favoriete serie of film, kraampjes waar net dat ene item tussen kan liggen die de verzameling weer wat completer maakt of op de foto met een geweldige cosplay. Wel hopen we op iets meer activiteiten naast alleen stands en artiesten, dit zou onderscheidend kunnen werken in de wildgroei van cons die de Benelux en Duitsland de laatste jaren meemaakt.

De gastenlijst is redelijk gevarieerd, met Jack Gleeson (Game of Thrones), Jeremy Bulloch (Star Wars), Mark Williams (Harry Potter), Valene Kane, Beau Gadson, Dolly Gadson (Star Wars: Rogue One), Christopher Larkin (The 100), Martin Klebba (Pirates of the Carribean) en Vladimir Furdik (Game of Thrones). Maar de man die er voor ons uitspringt is toch wel Eric Roberts. De oudere broer van Julia is onder andere bekend uit The Expendables, Batman Begins, The Ambulance, Runaway Train, Best of the Best en nog vele titels.

De prijzen zijn schappelijk te noemen. Iedereen vraagt tussen de 15 en 25 euro voor een handtekening, met uitzondering van Jack Gleeson, die 30 euro voor een krabbel wenst.

Naast een Harry Potter bezemrodeo is er nog niet veel bekend over activiteiten,maar we kunnen hoogstwaarschijnlijk wel diverse fangroepen verwachten als ook een cosplaywedstrijd. Hopelijk wordt er in de komende weken nog wat bekend gemaakt over activiteiten. Kaartjes zijn hier verkrijgbaar vanaf 20 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.