Comic Con Amsterdam 2017

Wil je tegenwoordig een Comic Con bezoeken dan heb je ruim keus met cons in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Té veel keus, al zeg ik het zelf. Vond ik dit een jaar of twee geleden geweldig, had ik het nu eigenlijk al snel best wel gezien. Mijn kijk op de Comic Con in de Amsterdam RAI kun je hieronder lezen.

Heb je een handvol cons bezocht dan weet je inmiddels wel wat te verwachten. De stands zijn voor 80% dezelfde met alweer een hoop Funko, (veel te dure) t-shirts, merchandise en (voor mijn smaak te weinig) Dvd’s, Blu-ray’s en vintage speelgoed. Je ziet elke keer weer dezelfde producten staan en ik kreeg niet echt veel jeuk om geld uit te geven. Extra’s had je in de vorm van een worstelring waarin je soms een gevecht kon aanschouwen en de altijd toffe Elm Street Props stand van Jan Bartels.

Wat deze con van zijn ondergang redt is de zeer aardige line-up van celebrities. Zo kun je handtekeningen vragen van en op de foto met o.a. Michael Madsen, Michael Dudikoff, Billy Boyd, Kim Coates en John-Rhys Davies. Grootste sterren waren overduidelijk Carice van Houten en Pamela Anderson. Zij kregen verreweg de meeste aandacht van de bezoekers en wachttijden waren dan ook flink om met ze op de foto te kunnen.

Al met al heb ik mij niet verveeld met Comic Con Amsterdam 2017, maar ik zou veel liever één grote con per jaar willen hebben. De honger moet aangewakkerd worden en ik loop liever wat langer rond voordat ik alles gezien heb. Ditmaal was ik binnen een uur eigenlijk wel klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.