Countdown to Halloween

Het is oktober! Eindelijk!! Bij It’s Only a Movie tellen wij af richting Halloween en wat doen wij dan? Wij kijken films!!! Dat doen we altijd al, maar Halloween nodigt uit om juist eens specifiekere horrorfilms te gaan kijken. Even kiezen wij dan voor de wat meer sfeervolle films. Met vrienden of helemaal alleen, in het donker en onder het genot van een hapje of drankje. Tel samen met ons af tot Halloween en doe wat filmtips op!

Het volledige team neemt de komende maand een aantal titels onder de loep. Er wordt aangegeven waarom er juist voor die films is gekozen. Alle keuzes kun je bekijken op onze Facebook en/of Instagram pagina. Heerlijk om een bekende of juist onbekende sfeervolle film uit de kast te trekken of te streamen.

De donkere maand oktober is ideaal om horrorfilms te kijken. Met vrienden of helemaal alleen en onder het genot van een hapje of drankje. Martijn trapt onze Countdown to Halloween af met Anaconda 3: Offspring. Meer details over zijn keuze lees je op de It’s Only a Movie Facebook en/of Instagram pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.