Daredevil serie stopgezet door Netflix

We hebben nog geeneens tijd gehad om de review van het derde seizoen van Daredevil op de site te plaatsen of het nieuws komt binnen dat de serie gaat stoppen op Netflix. Deze week heeft Netflix bekend gemaakt dat er geen vierde seizoen komt van de blinde advocaat, die in de avonduren de straten van Hell’s Kitchen beschermt tegen de misdaad.

Eerder cancelde Netflix de Marvel-series Iron Fist en Luke Cage. Het Marvel-avontuur op Netflix begon allemaal in 2015 met Daredevil. Als snel volgde andere series, die zich net buiten het grote Marvel Cinematic Universe afspeelde. De verschillende series waren wel met elkaar verbonden en de helden verschenen in elkaars serie. Ze vormden zelfs een team in hun eigen serie, The Defenders.

Voorlopig is er nog wel een tweede seizoen van The Punisher aangekondigd en een derde seizoen voor Jessica Jones. De precieze reden voor het stopzetten van de series laat Netflix telkens in het midden. De serie doet het goed bij fans en critici. Wellicht heeft het te maken met de komst van de streamingsdienst Disney+. Disney heeft namerlijk een flinke vinger in de pap als het gaat om Marvel-projecten.

Voorlopig moeten we het met dit nieuws doen. Hopelijk krijgen de Marvel-helden straks een nieuwe kans op de streamingsdienst Disney+.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.