De Leprechaun is terug

Het mytische wezen uit de Ierse folklore is terug! In 1993 verscheen voor het eerst de low budget horror film The Leprechaun. Vanwege het succes van de film verschenen er maar liefst zes vervolg films tussen 1994 en 2014. De makers vonden het een goed idee om een nieuwe film te maken met als titel Leprechaun Returns. De film sluit direct aan op het origineel, waarbij we de andere vervolgen moeten vergeten. Hebben we dat niet onlangs eerder gezien?

De originele Leprechaun werd gespeeld door Warwick Davis (Willow en diverse Star Wars films). Dit keer kruipt Linden Porco in de huid van de groene duivelse plaaggeest. Leprechaun Returns wordt geregiseerd door Steven Kostanski (The Void) en gaat straight to blu ray en dvd. Dit keer heeft de kabouter het voorzien op een groep meiden van een studentenvereniging, die bij hun studentenhuis een oude waterput hebben staan. Wanneer The Leprechaun onbewust wordt wakker gemaakt, slaat hij weer aan het moorden.

De trailer ziet er grappig uit. De makers doen hun best om de Leprechaun franchise weer niet leven in te blazen, maar zullen niet zoveel succes hebben als bijvoorbeeld Halloween. Toch zullen er genoeg fans zijn die kunnen genieten van de trailer. Eind dit jaar verschijnt Leprechaun Returns in Amerika. Van een Nederlandse release is nog niets bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.