Derde seizoen Stranger Things al aangekondigd

Stranger Things

Het tweede seizoen moet nog op Netflix verschijnen of de makers kondigen nu ook al een derde seizoen aan. In een interview met Vulture vertelden bedenkers Matt en Ross Duffer dat er inmiddels ook al een ‘GO’ is gegeven voor een derde seizoen. Ross Duffer liet ook het volgende weten.

We’re thinking it will be a four-season thing and then out. I don’t know if we can justify something bad happening to them once a year.

Ondanks de populariteit van de serie weten beide heren dat het verhaal uit het eerste seizoen niet blijvend uitgerekt kan worden. Je hebt daarnaast ook nog met een cast te maken, die ieder jaar ouder wordt. Over de inhoud van het tweede seizoen laten de makers nog weinig los, alleen dat het een stuk donkerder gaat worden dan het eerste seizoen. Overigens hebben de Duffer Brothers het liever over een sequel dan over een tweede seizoen. De heren zijn er duidelijk over.

We wanted to push things a bit, because, like any good movie sequel, number 2 is always a little bit bigger.

Stranger Things 2 is vanaf 27 oktober te zien op Netflix. Het verhaal speelt zich af in 1984, één jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.