Disclaimer

Algemeen
Deze site is ontwikkeld en wordt beheerd door Ricardo Tomás Dias. Dit is mogelijk gemaakt door WordPress.org.

Auteursrechten
De copyrights van alle artikelen op itsonlyamovie.nl liggen bij de auteurs. Deze staan vermeld bovenaan het artikel, of zijn te traceren via de redactie. Overname uitsluitend na goedkeuring van de rechthebbende, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht). De redactie gebruikt zoveel mogelijk rechtenvrij beeldmateriaal. Wanneer echter beeldmateriaal wordt getoond waarvan u (mede)rechthebbende bent en voor het gebruik waarvan u niet als bron of rechthebbende wordt genoemd, ofwel voor het gebruik waarvan u geen toestemming verleent, kunt u zich in verbinding stellen met de redactie via het contactformulier. Deze site heeft een educatief, non-commercieel karakter.

Beperkte aansprakelijkheid
De redactie doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat de verstrekte informatie en informatie van derden waar naar wordt verwezen volledig en juist is. It’s Only a Movie kan echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor de onvolledige of onjuiste informatie die via deze website wordt verkregen. It’s Only a Movie aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan uit het bezoek en gebruik van deze site en de informatie die op de site wordt gegeven, dan wel voor enige schade ontstaan door het openen, opslaan of gebruik van via deze site verkregen bestanden van welke aard dan ook. Het gebruik van informatie welke verkregen is via deze website gebeurt te allen tijde voor risico van de gebruiker. De teksten op itsonlyamovie.nl kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling.

Verwijzingen en hyperlinks
Verwijzingen en hyperlinks naar websites en video’s van derden worden niet voortdurend door It’s Only a Movie gecontroleerd, gemaakt en/of onderhouden. It’s Only a Movie aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid en geeft geen garanties voor de werking en inhoud van die websites.

Privacy
It’s Only a Movie respecteert de privacy van bezoekers en behandelt de persoonlijke informatie die u verschaft vertrouwelijk. De gegevens worden niet aan derden verstrekt, anders dan na uw toestemming, of wanneer de wet dat dwingend voorschrijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll Up