Don Mancini werkt aan Child’s Play serie

Child’s Play viert dit jaar zijn 30-jarige bestaan. Geen beter jaar om met knallend nieuws te komen. Child’s Play bedenker en regisseur van deeltjes 5, 6 en 7 gaat samen met producer David Kirschner een Child’s Play serie op poten zetten. Hij zei er het volgende over:

“We plan to use Child’s Play in the title,” Mancini explained. “We want to definitely signal that we are going dark, darker than ever before. It’s going to be very creepy.”

Dit is goed nieuws want het zou betekenen dat we nu wellicht echt terug gaan naar de oorsprong van de serie waarin daadwerkelijk kinderen ten tonele verschijnen. Het zou fijn zijn als Mancini nu eens en voor altijd terug gaat naar de roots van deze franchise.

Ook mooi nieuws en inmiddels al bevestigd door Mancini: Brad Dourif zal opnieuw de stem inspreken van Chucky. Gelukkig maar want ik zie werkelijk niet een andere Chucky dan die ingesproken door Dourif voor mij. Het is ook nooit een succes geweest een horror icoon door een andere acteur te laten spelen. Zie bijvoorbeeld Freddy Krueger of Pinhead. Het is gewoon lastig tot onmogelijk om zulke legendarische prestaties te benaderen.

De focus voor nu is een 8-delige serie met afleveringen van een uur. Het is nog onduidelijk of we de terugkeer zien van Tiffany en/of Glen(da).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.