Duik in het diepe met Aquaman

Na Justice League is het nu de beurt aan Jason Momoa om het DC Universe uit te breiden met zijn onderwater avonturen. De gespierde man van Atlantis is geen onbekende in het DC Universe. Hij was al eerder te zien in Batman vs. Superman: Dawn of Justice en natuurlijk Justice League.

Regisseur James Wan heeft het horror genre tijdelijk even ingeruild voor een echte superhelden klus. In Aquaman is de onderwaterwereld klaar met de voortdurende vervuiling van hun oceaan. Ze willen de strijd aangaan met de mensheid boven de waterspiegel. Arthur Curry (Jason Momoa) zit als Aquaman tussen de twee vuren in.

Voor een superheldenfilm is dit een behoorlijk ambitieus project. Momoa is een uitstekende keuze voor Aquaman. Hetzelfde geldt voor Amber Heard als Mera. Verder zien we nog Patrick Wilson, Nicole Kidman, Willem Dafoe en Dolph Lundgren.

Wonder Woman was een groot succes, logisch met zo’n mooie verschijning als Gal Gadot. Jason Momoa komt ook zeer charismatisch over en hopelijk lukt het hem deze film te dragen. Verder zit de film vol CGI, iets waar ik me bij Justice League op een gegeven moment een beetje aan begon te storen. We moeten nog even een paar maanden geduld hebben om te kunnen oordelen, Aquaman draait vanaf 20 december in de bioscoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.