Eerste afbeelding JIm Carrey als Dr. Robotnik

Eind dit jaar moet de live-action Sonic the Hedgehog film in de bioscoop gaan draaien. Het Sega personage krijgt hiermee zijn eerste film en we hebben al afbeeldingen kunnen zien van hoe de egel er ongeveer uit gaat komen te zien.

Vandaag is er voor het eerst een afbeelding naar buiten gebracht van Jim Carrey als Sonic’s aartsvijand Dr. Robotnik. Om eerlijk te zijn deden de afbeeldingen van Sonic ons erg weinig. Carrey Als Robotnik doet de hoop weer een beetje terugkomen, al heeft Carrey ook al lang niets relevants meer voortgebracht.

Later vandaag of morgen verschijnt als het goed is de eerste trailer voor Sonic the Hedgehog, dus hou It’s Only a Movie in de gaten voor je definitieve mening!

In Sonic the Hedgehog krijgt Sonic de stem van Ben Schwartz. James Marsden speelt de menselijke hoofdrol van politieagent Tom Wachowski. Samen moeten zij het opnemen tegen Carrey’s boosaardige Dr. Robotnik.

Sonic the Hedgehog wordt geregisseerd door Jeff Fowler. Naast de eerder genoemde Carrey, Schwartz en Marsden zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Tika Sumpter, Adam Pally en Neal McDonough.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.