Eerste beelden Blood Vessel

Bange Dame

Na het succes van Overlord zullen we nog wel wat horrorfilms krijgen die zich afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een van de aangekondigde films is Blood Vessel, de tweede film van Justin Dix. Dix heeft meer bekendheid als SFX man met o.a. titels als The Long Weekend en The Babadook onder zijn gordel. Zijn vorige film Crawlspace (2012) is een claustrofobische sci-fi horror die ondanks wat mankementen heerlijk weg kijkt. Blood Vessel heeft ook een claustrofobische opzet, een die we eerder terug zagen in bijvoorbeeld Death Ship, of de X-files episode Død Kalm.

Aan het einde van 1945 drijft een reddingsbootje met de overlevenden van een getorpedeerd drijvend hospitaal zonder eten water of hoop. Maar dan doemt er een verlaten Duitse mijnenveger op uit de mist en hebben ze toch nog een kans. Echter blijkt al snel dat er iets niet in de haak is. Een Roemeens meisje leidt ze naar de afgesloten opslag diep in het schip. Daarbinnen zit een doorgedraaide Duitse matroos, nazi schatten en twee sarcofagen van vampieren…

Natuurlijk is het moeilijk om iets af te leiden van een paar foto’s maar de premisse klinkt in ieder gevel veelbelovend.

Met dank aan ene Fabien M. en Bloody Disgusting hier de eerste beelden!

Geallieerde officier Bange Dame Boze officier Eng meisje Enge Boot serieuze officier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.