Eerste foto Tom Hardy als Eddie Brock

Venom

Het eerste beeld van de aankomende ‘superhelden’ film Venom is geen kwijlend zwart monster, maar een foto van Tom Hardy (zie hieronder), de menselijke helft van het monster. Sony Pictures gaat van start met een nieuwe reeks Marvel-superheldenfilms, die vooral op zichzelf staan. Het is niet duidelijk hoe en of deze films gekoppeld gaan worden aan het Marvel Cinematic Universe.

De laatste jaren komen veel superhelden films uit, van zowel Marvel als DC. Een groep mensen zullen vast klaar zijn met het superheldengenre, maar er zijn genoeg (comic) fans die er geen genoeg van krijgen. Toch is het fijn wanneer je als kijker weer eens wordt verrast en ik denk dat die kans bij Venom wel groot is. De film krijgt in ieder geval een R-rating.

Tom Hardy speelt in Venom de journalist Eddie Brock. In de comics verscheen het personage voor het eerst in The Amazing Spider-Man #298 uit 1988. Eddie werkt voor de Daily Bugle, dezelfde krant waarvoor Peter Parker foto’s maakt. Venom is een buitenaards wezen, die met zijn drager wil samensmelten. Tijdens de Secret Wars kreeg Peter Parker het gitzwarte pak. Eenmaal terug op aarde wist hij zich er met veel moeite van het pak te ontdoen, dat later een nieuwe drager vond in de vorm van Eddie Brock.

Regisseur Ruben Fleischer is erg enthousiast over de film en de cast, waarin ook Michelle Williams en Woody Harrelson in mee spelen. De regisseur liet onlangs wel iets los over de verhaallijn van de film.

We want to be as true as possible to the comics with our film, but our story is primarily based on ‘The Lethal Protector’ and the ‘Planet of the Symbiote’ books. I can promise you badass action, Venom’s dark humor and I can also promise you an absolutely stunning performance by Tom Hardy. This is Venom’s movie. We never know where he’s going to show up. We’re creating the next link in the chain.

Venom moet vanaf oktober 2018 in de bioscoop gaan draaien.

Tom Hardy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.