Eerste trailer Men in Black: International

In 1997 verscheen de eerste Men in Black film in de bioscoop. Een komische science fiction film met Will Smith en Tommy Lee Jones in de hoofdrol. De film was gebaseerd op The Men in Black comics van Lowell Cunningham en Sandy Carruthers. De film was een groot succes en er kwamen twee vervolgen. Sony heeft nu de trailer van de vierde Men in Black film vrijgegeven.

Men in Black is een geheime organisatie dat buitenaards leven op Aarde registeert en controleert. Tevens beschermen ze onze planeet tegen buitenaardse dreigingen. Dit keer gaat Men in Black internationaal en maken we kennis met andere divisies van de geheime organisatie. Hiermee izijn de makers niet meer gebonden aan vaste acteurs en kunnen ze eigenlijk alle kanten op.

In de trailer maken we kennis met Agent H (Chris Hemsworth) en Agent M (Tessa Thompson). Ze moeten de aarde beschermen, maar ook een mol in de Britse tak van de MIB zien op te sporen. Aan het hoofd van de organisatie staat Liam Neeson. Hemsworth en Thompson hebben al eens tegenover elkaar hebben gestaan in Thor: Ragnarok, dus zijn goed op elkaar ingespeeld.

Regie is in handen van F. Gary Gray, die eerder films regiseerde als Fast & Furious 8. Men in Black: International moet in juni 2019 gaan draaien in de Nederlandse bioscopen. Check hieronder de officiële en internationale trailer om je alvast voor te bereiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.