Eerste trailer Stephen King’s Dr. Sleep

Wat velen misschien niet weten is dat Stephen King’s boek The Shining, vefilmd door Stanley Kubrick in 1980, een vervolg heeft gekregen genaamd Dr. Sleep. Dr. Sleep gaat over Danny Torrance, het zoontje van Jack Torrance, in de film uit 1980 gespeeld door Jack Nicholson. Dr. Sleep krijgt nu ook een film en gisteren is de eerste trailer verschenen.

In Dr. Sleep speelt Ewan McGregor de volwassen Danny Torrance, die nog steeds getraumatiseerd is door de gebeurtenissen in het Overlook Hotel, vele jaren terug. Hij heeft een drankprobleem en beschikt over bizarre, bovennatuurlijke krachten. Hij ontmoet een meisje genaamd Abra Stone, gespeeld door Kyliegh Curran. Zij heeft dezelfde soort krachten en wordt achtervolgd door een mysterieuze groep dat almaar sterker wordt door anderen te doden met dezelfde krachten.

In de trailer zien we veel dingen terugkomen uit de film van Kubrick. We zien de vrouw in kamer 237 en ook Redrum speelt een prominente rol. Het Overlook Hotel gaat ons binnenkort wellicht weer nachtmerries bezorgen!

Geniet van de trailer! Dr. Sleep verschijnt 8 november in de bioscopen in de VS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.