Eerste trailer Stephen King’s The Mist

Mist

Zijn we net bijgekomen van de IT trailer, krijgen we nu alweer een King trailer voor de kiezen. Dit keer van The Mist, die binnenkort wordt uitgezonden door tv-zender Spike. The Mist is gebaseerd op de gelijknamige novelle van Stephen King en wordt nu omgezet naar een 10-delige televisieserie.

The Mist is eerder verfilmd in 2007 door regisseur Frank Darabont. De film gaat over een klein stadje, dat wordt bedekt door een mysterieuze mist. David Drayton (Thomas Jane) en zijn zoontje worden net als vele andere mensen verrast door de mist. Ze schuilen in een winkelcentrum. In de mist verschuilen zich vreemde wezens. Drayton zet alles op alles om samen met zijn zoontje deze nachtmerrie te overleven.

Een paar jaar geleden verfilmde Hollywood allerlei tv-series uit de jaren 70 en 80, maar de laatste tijd worden steeds vaker films omgezet in series, zoals From Dusk till Dawn en Fargo. Nu is het dus de beurt aan The Mist. De serie zal veel overeenkomsten hebben met de film, maar heeft natuurlijk meer ruimte om uitgebreid in te gaan op de verschillende hoofdrolspelers. In de serie spelen onder andere Morgan Spector, Alyssa Sutherland, Gus Birney, Danica Curcic, Okezie Morro, Luke Cosgrove, Darren Pettie en Russell Posner.

The Mist gaat op 22 juni in première bij Spike TV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.