Eindelijk een trailer voor The Meg

The Meg

Mocht je nog nooit een haaienfilm hebben gezien, dan is The Meg niet de meest realistische film om mee te beginnen. Je kunt dan beter de klassieker Jaws (1975) gaan kijken. De liefhebbers van haaienfilms kijken al een tijd halsreikend uit naar de trailer van The Meg, de ultieme haaienfilm van Jon Turteltaub. Een enorme haai van 25 meter, de Carcharodon Megalodon, speelt hierin de hoofdrol. Warner Bros. Pictures heeft deze week eindelijk de trailer vrijgegeven.

Een internationaal onderwater observatie programma komt in gevaar als ze aangevallen worden door een enorme prehistorische haai. De Carcharodon Megalodon heeft een afmeting van 25 meter. De ervaren diepzeereddingsduiker Jonas Taylor (Jason Statham) is het monster al eens eerder tegen gekomen. Hij gaat opnieuw de confrontatie aan om zoveel mogelijk mensen te redden.

The Meg is gebaseerd op het boek Meg: A Novel of Deep Terror uit 1997 van schrijver Steve Alten. De releasedatum voor de film is al eens verschoven, maar als alles goed gaat verschijnt The Meg vanaf 9 augustus in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.