Fear Unlimited is live

Vorige week is de streamingdienst Fear Unlimited eindelijk gelanceerd. De nieuwe streamingsdienst voor horror zou in eerste instantie op 30 november live gaan, maar die lancering werd uiteindelijk opgeschoven naar 19 december. Fear Unlimited is een initiatief van Jan Doense, alias Mr. Horror, bekend als organisator van onder andere de Halloween Horror Show, Amsterdamned en De Nacht van de Wansmaak.

Naast het aanbod van horror films op Netflix en Horrify kunnen horrorliefhebbers nu ook genieten van de films op Fear Unlimited, met titels als Deathgasm, Howl, The Hallow, Wyrmwood, Let Us Prey en Southbound. Het aanbod zal wekelijks worden uitgebreid en de streamingdienst zal € 6,66 per maand kosten. Net als bij Horrify kun je de eerste twee weken gratis kijken.

Voor horror liefhebbers zijn deze nieuwe streamingsdiensten een uitstekend alternatief voor de steeds meer inkrimpende markt van fysieke media, als dvd en blu-ray. Het gaat momenteel goed met de horror in de bioscopen en hopelijk stijgt hiermee ook de vraag naar horror vanuit je luie stoel. Het wordt interessant om te zien hoe deze twee diensten zich gaan ontwikkelen de komende tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.