Geen nieuwe Transformers na spin-off Bumblebee

Bumblebeek

In de jaren 80 verscheen Transformers op Sky Channel. De avonturen van de ‘Robots in Disguise’ waren dagelijks op televisie. In 2007 verscheen de Transformers film van Michael Bay en kwam het kind in mij weer naar boven. Helaas bracht de film, buiten de stem van Optimus Prime, mij niet wat ik er van had verwacht. Dat geldt ook voor de vervolgen. Ik heb ze allemaal een kans gegeven. Visueel ziet het er allemaal prachtig uit, maar een aflevering van de tekenfilmserie heeft meer verhaal dan de vijf Transformer films van Michael Bay bij elkaar.

Tranformers: The Last Knight verscheen onlangs op Blu-ray, maar heeft het in de bioscoop niet zo goed gedaan als zijn voorgangers. Het wordt voor Paramount Pictures en Hasbro dus tijd om te kijken hoe het nu verder moet met de franchise. Eind van dit jaar verschijnt in ieder geval Bumblebee in de bioscoop. Het wordt de eerste Transformers spin-off, maar daarna wordt het stil met al het Transformers geweld.

Het vervolg van The Last Knight is voorlopig van de agenda geschrapt. Hasbro wil meer regie krijgen over de filmprojecten die zijn gebaseerd op hun speelgoed. Voor 2020 staat nu op de planning een nieuwe G.I. Joe en Micronauts film, gevolgd door Dungeons & Dragons en een nog onbekend filmproject in 2021.

Ik ben benieuwd of regisseur Travis Knight met Bumblebee wel een goed verhaal kan neerzetten. In de hoofdrollen zien we onder andere Hailee Steinfeld en John Cena. Ik zal de film ongetwijfeld een kans geven, maar houd mijn hart vast.

3 gedachten over “Geen nieuwe Transformers na spin-off Bumblebee”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.