Geen vervolg voor Beetlejuice

Voor Dombo werkte regisseur Tim Burton en acteur Michael Keaton voor een lange tijd weer met elkaar samen. In 1988 maakte ze Beetlejuice en daarna nog twee Batman films. Over Beetlejuice gaan al jaren geruchten rond dat er een vervolg gaat komen, maar Warner Bros. heeft onlangs aangegeven dat het project niet meer actief in ontwikkeling is.

De film was een groot financieel succes en al snel kwamen er plannen voor een vervolg. Gelukkig is er van de sequel Beetlejuice Goes Hawaiian nooit iets gekomen. Regisseur Tim Burton gaf onlangs in een interview al aan dat hij niet op de hoogte is van een vervolg. Hij antwoorde kort maar krachtig.

Nothing, nothing. I don’t know. I doubt it.

Verschillende keren is er aangegeven dat er een vervolg zou komen. In 2015 bevestigde actrice Winona Ryder het in een interview en later meldde Deadline dat er een scenarioschrijver was ingehuurd. Voor de 30ste verjaardag van het origineel zou de sequel moeten verschijnen, maar dat is inmiddels al geweest. Een schrale troost voor de fans is dat er binnenkort wel een musicalversie van Beetlejuice verschijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.