Geruchten over Child’s Play remake

Het mag geen geheim zijn dat we bij It’s Only a Movie fan zijn van de Child’s Play-franchise. Onlangs ging er zelfs een hele podcast over de roodharige moordpop. Oplettende kijkers hebben Chucky vast gezien in Ready Player One, maar er is meer nieuws. Naast de aangekondigde televisieserie is Metro-Goldwyn-Mayer bezig met een Child’s Play remake. Volgens bronnen richt de film zich op het origineel uit 1988 en zal de overige films negeren.

Het is een nieuwe trend aan het worden in Hollywood om oude franchises nieuw leven in te blazen en de daarna gemaakte vervolgen compleet te vergeten. Goede voorbeelden hiervan zijn de nieuwe Halloween en de geplande Terminator. Als alle informatie klopt, wordt de nieuwe Child’s Play geregiseerd door Lars Klevberg en gaat de film over een groepje jongeren die oog in oog komen te staan met een geavanceerde moordende pop. Niets is overigens nog officieel bevestigd.

De keuze om geen verwijzing te maken naar de vervolgen is logisch. De rechten van de originele film liggen bij MGM terwijl Universal de rechten van de vervolgen in bezit heeft. Wat dit voor consequenties heeft voor de film is nog niet bekend. We houden het nieuws over onze favoriete Good Guy scherp in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.