Gillian Anderson ziet ze vliegen

Deze week verscheen de trailer van UFO, een nieuwe science fiction film met onder andere Gillian Anderson in de hoofdrol. Met haar rol van Special Agent Dana Scully in de serie The X-Files werd de actrice wereldberoemd. In dat opzicht heeft Anderson voldoende ervaring opgedaan met ufo’s.

In de trailer zien we de wiskundig student Derek Echevaro (Alex Sharp), die in zijn jeugd al eens een ufo heeft gezien. Hij is vanaf dat moment geobserdeerd door de unidentified flying objects. Als er opnieuw ufo’s verschijnen boven Amerikaanse vliegvelden, probeert hij de mysterieuze verschijningen te analyseren aan de hand van wiskundige berekeningen. Hij krijgt hierbij hulp van zijn vriendin Natalie (Ella Purnell) en zijn wiskundedocent, dr. Hendricks (Gillian Anderson). Ondertussen zit de FBI, onder leiding van Franklin Ahls (David Strathairn), hem op de hielen.

De trailer toont overeenkomsten met The X-Files, zoals ufo’s, een roodharige Gillian Anderson en een regering die alles in de doofpot wil gooien. De trailer ziet er niet heel spectaculair uit, maar heeft zijn momenten. De film van regisseur Ryan Eslinger komt overigens niet uit in de bioscoop. Op dit moment is er nog geen Nederlandse releasedatum bekend voor blu ray of dvd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.