Gremlins 3 script af en moet weer duister worden!

Het is al een tijdje geleden dat we iets positiefs te melden hadden over het tweede vervolg op het geweldige Gremlins uit 1984. Gisteren liet regisseur en schrijver Chris Columbus weer eens van zich horen en ditmaal met zeer heuglijk nieuws! Het script van Gremlins 3 is namelijk af! Uit zijn woorden kun je opmaken dat de financiering nog rond moet komen dus het kan allemaal nog erg lang op zich laten wachten, maar dit is in ieder geval geweldig nieuws. Lees wat Columbus allemaal te zeggen had tegen Slashfilm:

“Ik ben erg trots op het script. Het is zo duister als maar kan, dus we zullen zien. Het gaat altijd om het budget als we het hebben over wanneer we het willen opnemen. Ik wilde terug naar dat gevoel van de eerste film. Ik vond het erg makkelijk om dat te doen en weer te schrijven. Dus hopelijk zien we die film binnenkort.”

Slashfilm vroeg vervolgens of Gizmo niet gewoon dood moet, aangezien hij de bron van al het kwaad is.

“Goed punt. Dat komt eigenlijk zelfs in de film voor. Ik denk dat het een prima plan is, als ik eerlijk ben. Er gaan veel te veel mensen dood.”

Als laatste zei Columbus nog dat hij denkt dat de Gremlins weer poppen zullen gaan worden zoals in de eerste twee films. Dat zou geniaal zijn te midden van al het zielloze CGI geweld tegenwoordig. Fingers crossed dat die lijn wordt doorgezet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.