Halloween II gaat er komen

Er zijn al twee Halloween II films, maar er gaat een derde bijkomen. In ons interview met Jason Blum stelde we al de vraag of er een nieuwe Halloween gaat komen. De producent gaf toen aan dat hij er druk mee bezig was. Nog geen paar weken later is het hoge nieuws er uit, Halloween II gaat er van komen.

De laatste Halloween (2018) was een succes en harkte wereldwijd een dikke $255 miljoen binnen tegenover een budget van $10 miljoen. Met dit soort cijfers lijkt een vervolg onvermijdelijk. Inmiddels hebben meerdere bronnen bevestigd dat de opnames voor Halloween II dit najaar van start gaan. Als alles goed gaat moet de film voor Halloween 2020 in de bioscoop verschijnen.

Het is nog niet officieel, maar hoogstwaarschijnlijk keren Jamie Lee Curtis, Judy Greer en Andi Matichak terug in de hoofdrollen. Hetzelfde geldt voor schrijver en regisseur David Gordon Green. Productie is ook dit keer in handen van Jason Blum, Malek Akkad en Bill Block. Het is jammer dat het Jason Blum niet is gelukt om John Carpenter te overtuigen om weer plaats te nemen in de regiestoel. Hij zal samen met Jamie Lee Curtis, Danny McBride en Couper Samuelson treden op als uitvoerend producent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.