Halloween wordt trilogy

Het gerucht dat er volgend jaar twee Halloween-films achter elkaar zouden verschijnen klopt niet helemaal. John Carpenter heeft laten weten dat in 2020 Halloween Kills verschijnt en in 2021 Halloween Ends. In een korte teaser heeft Universal Pictures en Blumhouse dit ook bevestigd tijdens de San Diego Comic Con.

Aan de films zijn zelfs al officiële releasedata gekoppeld, natuurlijk beide rond Halloween. Halloween Kills moet op 16 oktober 2020 verschijnen en Halloween Ends op 15 oktober 2021. Er is zelfs een korte teaser, die Jamie Lee Curtis deelt via Twitter. Ze bevestigt in de tweet ook dat ze terugkeert als Laurie Strode.

David Gordon Green gaat beide delen regisseren. Daarnaast schrijft hij het script voor Halloween Kills samen met Danny McBride en Scott Teems. Dat doet hij ook voor Halloween Ends script met Danny McBride, Paul Brad Logan en Chris Bernier.

Ook John Carpenter is weer betrokken bij de projecten. Hopelijk schrijft hij voor beide films ook weer nieuwe muziek. Hieronder nog de tweet van Jamie Lee Curtis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.