Heel veel trailers tijdens de Super Bowl

Afgelopen weekend was de Superbowl. De finale van het seizoen 2018 van de NFL ging tussen de New England Patriots en de Los Angeles Rams. Ik heb zelf niet zoveel met deze sport, maar kijk wel altijd uit naar de trailers die in de rust gedraaid worden. Dit jaar geen echte verrassingen. Ik vond zelfs de meeste trailers een beetje tegenvallen en maar weinig nieuws laten zien. Toch geven we nog even een overzicht van de belangrijkste en leukste titels.

Alita: Battle Angel

Vanaf 14 februari draait Alita: Battle Angel in de bioscoop. Een prachtige science fiction film van Robert Rodriquez en geproduceerd door James Cameron. De recensie staat al op It’s Only a Movie.

Captain Marvel

Voordat Avengers: Endgame (zie verderop) in de bioscoop verschijnt maken we kennis met Captain Marvel. Vanaf 6 maart draait de film in de bioscoop en gaan we terug in de tijd naar de jaren ’90. Captain Marvel vertelt de ontstaansgeschiedenis van één van de krachtigste superheldinnen uit het Marvel Universum.

Us

Op 28 maart verschijnt de nieuwe film van Jordan Peele in de bioscoop. Na Get Out wordt dit opnieuw een angstaanjagende film. Een familie op vakantie wordt belaagd door mysterieuze indringers. De verontrustende trailer lieten we al eerder zien. De Superbowl trailer voegt niet veel toe, maar we hebben wel zin in deze film.

Avengers: Endgame

Marvel heeft meer dan 10 jaar gewerkt aan de verschillende verhaallijnen die samenkomen in Avengers: Endgame, het vervolg op Avengers: Infinity War. Het wordt de grote Marvel finale waar iedereen naar uit kijkt. Het belooft een waar spektakel te worden. Lukt het de overgebleven helden alsnog om Thanos te verslaan? We zien het vanaf 24 april in de bioscoop.

Toy Story 4

De tweede helft van 2019 belooft ons nog meer leuke en spannende films. Vanaf 26 juni keren Woody, Buzz en alle andere personages uit Toy Story terug in de bioscoop. Tijdens de Superbowl verscheen er een gloednieuwe trailer.

Fast and the Furious presents: Hobbs and Shaw

Niet echt een trailer voor It’s Only a Movie, maar bij het zien van de trailer moest ik terugdenken aan de gouden tijd van de Cannon films. Deze film is gewoon klinkklare onzin, maar wel zeer vermakelijk. Acteurs Dwayne Johnson en Jason Statham hebben zich losgeweekt van de Fast and the Furious franchise en gaan nu zelf te keer om de wereld te redden. Vanaf 1 augustus in de bioscoop.

Scary Stories to Tell in the Dark

Een andere film waar we naar uitkijken is Scary Stories to Tell in the Dark. Net als Creepshow bevat de film verschillende verhalen. De film is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks. De is onder andere geschreven en geproduceerd door Guillermo del Toro (Pan’s Labyrinth). Op deze film moeten we het langst wachten, vanaf 7 november draait die in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.