Is het al vrijdag? Halloween 2018 heeft al een teaser!

Wat valt er nu eigenlijk nog te melden over Halloween 2018? De trailer komt toch pas morgen (vrijdag) uit? Jazeker! Maar er is vandaag ook een teaser van enkele seconden verschenen op de officiële Instagram pagina en het ziet er zeer goed uit, dames en heren!

Sorry voor mijn enthousiasme maar wat ik tot nu toe zie van de nieuwe Halloween film ziet er zo goed uit! Afgelopen nacht kwamen er al drie nieuwe foto’s binnen waarop wij duidelijk Michael Myers kunnen zien met inderdaad ook een ouder geworden masker. Geen nare veranderingen in het masker zoals in eerdere Halloween films is gedaan (I am looking at you, Halloween 5: The Return of Michael Myers uit 1989) maar eigenlijk alles wat wij mogen verwachten. Het masker lijkt zeer veel op dat uit het eerste en tweede deel maar, zoals het gaat met ouder worden, verweerd. Want laten wij niet vergeten dat Michael zelf ook 40 jaar ouder is geworden sinds 1978.

De teaser laat verder heel kort zien dat Laurie (Jamie Lee Curtis) inderdaad verwacht dat Michael weer achter haar aan gaat komen en heeft zich bewapend. Ook zien wij Michael in vol ornaat in een deuropening verschijnen en, wat ik zelf nog het meest angstaanjagende vind, een gedaante dat hoogstwaarschijnlijk Michael zelf is, zittend in een stoel met over hem heen een laken zoals hij dat al eerder deed in het eerste deel! De film geeft al een sfeer af zoals wij horen te verwachten. Mijn eierstokken klappen als een zeehond op speed, dames en heren. Zo hyped ben ik voor de film en de trailer morgen! Ik ben toch niet de enige, toch?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.