IT: Chapter Two nog veel enger

IT Chapter Two

Het eerste deel van Andy Muschietti’s IT staat me nog goed bij. De film was een groot succes vorig jaar, vandaar dat er al snel groen licht werd gegeven voor het tweede deel. Volgens de studio krijgt de film de titel IT: Chapter Two mee en moet een stuk enger worden dan het eerste deel.

Andy Muschietti neemt ook voor het tweede hoofdstuk de regie in handen. Muschietti zorgde ervoor dat het eerste deel een R-rating kreeg en hij maakte hier goed gebruik van. Dit wordt ook voortgezet in het tweede deel. Onlangs grapte de regisseur tijdens het CinemaCon in Las Vegas.

The movie will be even more scary than the first one. Bring your adult diapers

Deze zomer starten de opnames en natuurlijk keert Bill Skarsgård weer terug als de huiveringwekkende clown Pennywise. Verder zijn er nog gesprekken gaande met acteurs James McAvoy en Bill Hader, die de volwassen Bill Denbrough en Richie Tozier zouden moeten gaan spelen.

Voorlopig kunnen we IT nog wel een keertje opzetten of zelfs nog eens de klassieke mini-serie bekijken, want IT: Chapter Two verschijn pas september 2019 in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.