Ivan Drago keert terug in Creed 2

Creed 2

Sylvester Stallone weet wat zijn fans leuk vinden. Hij maakte een uitstekende keuze om de rollen, die hem wereldberoemd maakte, weer op te pakken. In 2006 deed hij dat met Rocky Balboa en in 2008 met Rambo. Daarna kreeg de acteur het erg druk met zijn Expendables. In 2015 was daar ineens Creed, waarmee hij opnieuw in de huid kroop van Rocky Balboa.

De Rocky franchise bestaat al meer dan 40 jaar en Stallone heeft met z’n verschillende Rocky films laten zien dat hij goed mee gaat met z’n tijd. Na het fincanciële succes van Creed heeft MGM gevraagd voor een Creed 2. Stallone is hiervoor druk bezig met het script en heeft door laten schemeren dat Ivan Drago opnieuw zijn opmars gaat maken. In Rocky 4 nam Rocky het op tegen de enorme Russische Drago, die verantwoordelijk was voor de dood van zijn vriend Apollo Creed. Rocky 4 wordt wel gezien als het middelpunt van de Koude Oorlog. De terugkeer van Ivan Drago of wellicht zijn zoon is een onvervalste 80-ties throwback.

Ook Dolph Lundgren heeft via twitter een filmpje gedeeld waarop hij druk aan het trainen is. Hij laat weten dat hij zich aan het voorbereiden is voor Creed 2. Het lijkt met sterk dat Stallone of Lundgren zelf nog op de vuist gaan, maar op dit moment is nog niets bekend over het verhaal. Er is ook nog geen releasedatum, maar de voorpret is  alvast begonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.