Jennifer Garner neemt wraak

Van 2001 tot 2006 speelde Jennifer Garner de mooie spionne Sydney Bristow in de actieserie Alias. Ze was ook te zien in Marvel’s Daredevil (met Ben Affleck) en Elektra. Helaas waren de superheldenfilms niet zo succesvol als de laatste tijd. Garner heeft de laatste jaren niet stil gezeten, maar ook niet echt in de spotlights gestaan. Deze week is de trailer van Peppermint uitkomen, waarin ze terugkeert als een vrouwelijke Punisher.

Wraakfilms doen het altijd goed. De laatste Deathwish met Bruce Willis boekte een bescheiden succes. Een vrouwelijke vigilante is altijd interessant. Ik ben benieuwd hoe Peppermint wordt ontvangen. De film gaat over de jonge moeder Riley die een aanslag op haar gezin overleefd. Als het rechtssysteem haar in de steek laat, besluit ze zelf wraak te gaan nemen op de moordenaars.

De trailer ziet er goed uit en Jennifer Garner laat zien dat ze het actiegenre nog niet is verleerd. In de film spelen ook nog John Ortiz, John Gallagher, Jr., Method Man, Richard Cabral en Tyson Ritter. Regie is in handen van Pierre Morel (Taken, The Gunman). Vanaf 6 september draait Peppermint in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.