Jordan Peele komt met nieuwe horrorfilm

Jordan Peele scoorde vorig jaar een hit met de horrorfilm Get Out. De film deed het goed in de bioscoop, maar zorgde ook voor verschillende discussies over racisme. Het genre ligt de filmmaker goed want via Twitter heeft hij zijn nieuwe horrorfilm aangekondigd met als titel Us. De tweet werd voorzien van een creepy poster.

Us wordt net als Get Out geschreven en geregisseerd door Peele. Inmiddels zijn er ook als namen van acteurs gevallen. Lupita Nyong’o en Winston Duke, beide uit Black Panther, zijn gevraagd om samen met Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale) deel uit te maken van de cast. Veel is er nog niet bekend over de film, alleen dat het om twee koppels zou gaan, de ene donker, de andere blank. Het lijkt er op dat Peele niet alleen een spannende film wil maken, maar ook opnieuw een sociale discussie wil starten.

De film moet volgend jaar in maart al verschijnen in de Verenigde Staten. Een release datum voor Nederland is nog niet bekend. Hieronder de filmposter, zoals die werd getweet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.