Komt er nog Machete Kills in Space?

In het Grindhouse project van Robert Rodriguez en Quentin Tarantino werd de fake trailer getoond van Machete (Danny Trejo). Dit resulteerde in 2010 tot een echte bioscoopfilm, gevolgd in 2013 door Machete Kills. Aan het eind van de film wordt gehint naar een derde deel, Machete Kills Again in Space. Inmiddels zijn we ruim vijf jaar verder, maar de film is nog altijd niet van de grond gekomen.

Zowel regisseur Robert Rodriguez als hoofdrolspeler Danny Trejo geloven nog steeds in het project en zijn er van overtuigd dat Machete uiteindelijk iedereen er van langs gaat geven in de ruimte. Onlangs vertelde Trejo in een interview.

Robert’s working on it, it’s gonna be… unbelievably crazy. Robert has his own timetable for doing stuff. I know he’s working on a big movie right now.

Rodriguez is inmiddels klaar met het filmen van Alita: Battle Angel, dat begin volgend jaar in de bioscoop verschijnt. Hopelijk heeft hij nu tijd om zich te storten op het nieuwe avontuur van de gestoorde ex-Federale Machete.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.