Korte teaser voor Darlin’

Vorige week is de teaser vrijgegeven van Darlin’. Actrice Pollyanna McIntosh, de momenteel te zien is in de serie The Walking Dead, heeft de film geschreven, geregisseerd en doet er ook nog in mee. De film is een vervolg op The Woman uit 2011.

In The Woman wordt de jonge verwilderde kannibaal (Pollyanna McIntosh) gevangen genomen door Christopher Cleek. Hij wil haar heropvoeden en besluit haar vast te binden in de kelder van zijn huis. Het is een behoorlijke verrassing voor het gezin, die vrolijk meedoen aan het experiment. Darlin’ speelt zich ongeveer 10 jaar af na de gebeurtenissen uit The Woman in een Katholiek tehuis voor meisjes. De teaser laat nog niet veel zien, maar de eerste beelden zien er goed uit.

In Darlin’ zien we Lauryn Canny (1.000 Times Good Night, Amber), Bryan Batt (Mad Men, 12 Years a Slave), Nora-Jane Noone (The Magdalene Sisters, The Descent, Brooklyn) en Cooper Andrews (The Walking Dead, Shazam). Verder zien we nog meer Walking Dead collega’s van McIntosh, zoals Sabrina Gennarino en Thomas Francis Murphy.

Het is afwachten hoe de teaser aanslaat en wanneer de film een releasedatum krijgt, maar ik ben wel benieuwd naar deze film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.